دوره فلکس باکس یک دوره آموزشی جامع است که به شما کمک میکند تا با استفاده از تکنولوژی Flexbox در CSS، صفحات وب را به صورت قابل انعطاف و responsive طراحی کنید. در این دوره، به طور جامع و کامل، با اصول و مفاهیم مربوط به Flexbox آشنا میشوید و با استفاده از سایت های مختلفی مانند CSS Flexbox Froggy، Flexbox Defense و Flexbox Zombies، مهارتهای خود را در زمینه Flexbox تقویت میکنید و با استفاده از تمرینات عملی، مهارتهای لازم برای طراحی صفحات وب حرفهای را به دست میآورید.
برای شرکت در دوره فلکس باکس، نیاز به دانش پایهای در زمینه HTML و CSS دارید. به عنوان مثال، باید بدانید چگونه از تگهای HTML برای ساختاردهی صفحات وب استفاده کنید و چگونه با استفاده از قواعد CSS، ظاهر و استایل آنها را تنظیم کنید.
استفاده از تکنولوژی Flexbox در CSS، به طراحان وب کمک میکند تا صفحات وب را به صورت قابل انعطاف و responsive طراحی کنند. با استفاده از Flexbox، میتوانیم به راحتی موقعیت، اندازه، ترتیب و فاصله بین آیتمها را در یک صفحه وب تعیین کنیم.
به عنوان مثال، با استفاده از Flexbox، میتوانیم به راحتی به صورت خودکار اندازه آیتمها را تنظیم کنیم، به طوری که در هر اندازهی صفحه، محتوا به صورت قابل خواندن و قابل دسترس باشد. همچنین، با استفاده از Flexbox، میتوانیم به راحتی طرحهایی را طراحی کنیم که در آنها آیتمها به صورت عمودی یا افقی قرار میگیرند و فاصله بین آنها را به صورت دقیق تعیین کنیم.
بنابراین، یادگیری Flexbox برای هر کسی که به طراحی صفحات وب علاقهمند است، بسیار مفید و ضروری است. با استفاده از این تکنولوژی، میتوانید به راحتی صفحات وب responsive و قابل انطباق با اندازهی صفحهی کاربر را طراحی کنید و تجربهی کاربری بهتری برای کاربران خود ایجاد کنید.
همانطور که در معرفی دوره هم گفته شد برای شرکت در دوره فلکس باکس، نیاز به دانش پایهای در زمینه HTML و CSS دارید. به عنوان مثال، باید بدانید چگونه از تگهای HTML برای ساختاردهی صفحات وب استفاده کنید و چگونه با استفاده از قواعد CSS، ظاهر و استایل آنها را تنظیم کنید. همچنین، برای شرکت در دوره فلکس باکس، نیازی به دانش پیشرفته در زمینه برنامهنویسی ندارید و مباحثی که در دوره بررسی میشوند، مناسب برای هر کسی است که میخواهد مهارتهای لازم برای طراحی صفحات وب با استفاده از Flexbox را به دست آورد.
نه، هر دو تکنولوژی Flexbox و CSS Grid برای طراحی صفحات وب responsive بسیار مفید و کارآمد هستند و هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.
Flexbox بیشتر برای طراحی صفحات وبی استفاده میشود که در آنها باید آیتمها در یک خط قرار گیرند، به طوری که به راحتی میتوانیم موقعیت، اندازه، ترتیب و فاصله بین آیتمها را تنظیم کنیم. به عنوان مثال، برای طراحی سایدبارها، منوها، بخشهایی از صفحه که باید در کنار هم قرار گیرند و ... از Flexbox استفاده میشود.
از سوی دیگر، CSS Grid برای طراحی صفحات وبی استفاده میشود که باید در آنها آیتمها در چند ستون و سطر قرار گیرند و معمولاً برای طراحی چارچوبهای بزرگتر و پیچیدهتر استفاده میشود. با استفاده از CSS Grid، میتوانیم به صورت دقیق ستونها و سطرها را تعیین کرده و برای هر آیتم، موقعیت و اندازهی دقیقی تعیین کنیم.
بنابراین، بسته به نیازهای خاص صفحه وب و طرح آن، ممکن است بهتر باشد از Flexbox یا CSS Grid استفاده شود و در برخی موارد، استفاده از هر دو تکنولوژی به صورت ترکیبی منجر به طراحی بهتر و responsiveتر صفحات وب شود.
اگر شما تازه وارد زمینه طراحی وب هستید، پیشنهاد میکنم که ابتدا تکنولوژی Flexbox را یاد بگیرید. چرا که Flexbox به عنوان یکی از اصلیترین تکنولوژیهای CSS برای طراحی صفحات وب responsive استفاده میشود و با یادگیری آن میتوانید به صورت حرفهای صفحات وبی responsive و قابل انعطاف طراحی کنید.
بعد از یادگیری Flexbox، میتوانید به سمت یادگیری تکنولوژی CSS Grid حرکت کنید. CSS Grid نیز همانند Flexbox، یک تکنولوژی در CSS برای طراحی صفحات وب responsive و قابل انعطاف است، اما برای طراحی چارچوبهای بزرگتر و پیچیدهتر بسیار مفید است.
بنابراین، بهترین روش برای یادگیری تکنولوژیهای CSS، شروع با Flexbox و سپس ادامه با CSS Grid است. با یادگیری این دو تکنولوژی، میتوانید به صورت حرفهای صفحات وبی responsive و قابل انعطاف طراحی کنید.
در ابتدا به عنوان برنامهنویس ارشد،مدیر پروژه و مدیر کارآموزی در چندین شرکت فعالیت کردم و توانستم با پیشرفت تجربه کاری خود، در این حوزه تخصص بیشتری به دست آورم. پس از مدتی، با توجه به تجربهی کسب شده، به عنوان برنامهنویس فول استک استخدام شدم و با توانایی برنامهنویسی در تمامی لایههای یک برنامه، از جمله فرانتاند، بکاند ، پایگاه داده و ... به ایجاد برنامههای کاربردی و پیچیده پرداختم. سپس پس از کسب بیش از 5 سال تجربه در این حوزه به عنوان استعدادیاب و مدرس حوزه کودک و نوجوان با دپارتمان های تخصصی کودک و نوجوان و وزارت آموزش و پرورش همکاری کردم در ادامه به عنوان مدرس در موسسات آموزشی و دانشگاه ها مشغول به تدریس شدم و در سال 1401 آکادمی توسعه دهندگان ذهن را تاسیس و به عنوان مدیر عامل این مجموعه انتخاب شدم و سپس با انتقال تجربیات و دانش خود به دانشجویان، توانستم آنها را در زمینهی برنامهنویسی در تمامی لایههای یک برنامه، از جمله فرانتاند، بکاند و پایگاه داده، آموزش دهم.
0 دیدگاه
1650 بازدید
لطفا برای نوشتن نظرخودتون وارد سیستم شوید اکانت ندارید؟ ثبت نام کنید